Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM LISTU

'Hrvati pamte kao zlatne ribice, Todorić će nam još biti ministar'

04.03.2018.
u 00:00

Ovaj je Hercegovac trenutačno naš najtraženiji glumac, angažiraju ga najveće svjetske produkcije. Na domaćem je terenu društveno angažiran i zalaže se za tolerantniju Hrvatsku

Kad smo se sreli u zagrebačkom restoranu “Basta” pokraj kina “Europa”, Goranu Bogdanu zazvonio je mobitel.

– Djed – rekao mi je. – Lijepo je imati djeda u mojim godinama, pogotovo ovakvoga kao što je moj Karlo. Svaki se dan čujemo dva-tri puta, naučio me čitati, voziti, i dandanas smo najbolji prijatelji. Srce mi je puno zbog njega, ali i zbog mojih petero braće i sestara. To me čini punijim, koloritnijim čovjekom. Nisam tradicionalist, ali tu obiteljsku ljubav rado nosim u srcu.

Tako je s djedom započeo naš razgovor o ljudima, društvu, Hercegovini, zlostavljanju u fimskoj industriji i, naravno, o filmu. Goran će glumiti, iako nam to nije mogao i sam potvrditi, u prvoj HBO-ovoj serijskoj produkciji na našim prostorima, seriji “Uspjeh”, koju će režirati Danis Tanović. Kako o tom projektu ne može ništa govoriti, razgovor smo započeli s njegovim posljednjim velikim projektom, slavnoj seriji Fargo.

Cijeli intervju pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju ili na e-izdanju.

Ne propustite i druge teme:

- Tko je Fabris Peruško, novi povjerenik za Agrokor

- Prvi intervju s Natašom Novaković

- Večernjakova ruža - retrospektiva

- Zastupnicima i ministrima mirovine četiri puta veće nego radnicima

- Na opožarenom i miniranom kršu stvorili uspješnu turističku priču

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:51 03.03.2018.

Iskompleksirani Hercegovac koji glumi većeg yugića od najvećih u Zagrebu kako bi se dodvorio toj pokvarenoj kulturnjačkoj yugo-sredini. Nije ni čudo da propadamo kada ovakvi likovi dominiraju medijskim prostorom.

JO
Journalist007
21:09 03.03.2018.

Ti nisi nikakav Hercegovac ne sramoti nas, prave Hercegovce Hrvate.

KR
kruti209
01:34 04.03.2018.

ko nas bre zavadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije