Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI USPJEH NAŠEG GLUMCA

Goran Bogdan glumi uz McGregora u trećoj sezoni serije 'Fargo'

Goran Bogdan
Foto: Boris Ščitar
1/4
07.04.2017.
u 09:43

Serija je nastala po kultnom filmu braće Coen, a nedavno je izašao i trailer, u kojem se uz glavnog glumca Ewana McGregora pojavljuje i Bogdan.

Nakon što je odigrao glavnu ulogu u TV seriji "The Last Panthers" Goran Bogdan ima sve više ponuda za ulogama u stranim serijama i filmovima. Glumac iz Širokog Brijega tako će igrati i u trećoj sezoni hit serije "Fargo", koja će imati premijeru 19. travnja.

Serija je nastala po kultnom filmu braće Coen, a nedavno je izašao i trailer, u kojem se uz glavnog glumca Ewana McGregora pojavljuje i Bogdan.

Inače, serija prati život dvojice braće. Emmit Stussy uspješan je poduzetnik koji se bavi parkiralištima, a Ray službenik koji se bavi zatvorenicima puštenim na uvjetnu slobodu. Život provodi u sjeni svog uspješnog brata, a njihovo rivalstvo rezultira nizom situacija koje bi mogle imati tragičan ishod. Zanimljivo je da McGregor glumi oba brata.

Nakon "Farga" Bogdan će se pojaviti u još dva filma. Trenutno snima "Giantland", film britanskog redatelja  Yousafa Ali Khana, a u postprodukciji je "All Inclusive", redateljice Karin Fahlén. U ovom filmu, koji je dijelom sniman i u Hrvatskoj igra i Ksenija Marinković.

>>Goran Bogdan u novom filmu zavodi Šveđanke

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
07:43 08.04.2017.

vrhunska serija, sami vrh. čestitam !!

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
11:10 07.04.2017.

Joj kako je sladak ☺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije