Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hotel „Kvarner Palace“ - sve za nezaboravan odmor

Hotel „Kvarner Palace“
Foto: Promo
1/6
06.04.2018.
u 12:00

115 stilski pomno uređenih  soba, između ostalog opremljene su besplatnim wifi internetom i satelitskom televizijom, mini barom, kućnim ogrtačem i papučama.

Hotel „Kvarner Palace“ prvi puta je otvorio svoja vrata gostima davne 1895. godine, tada pod nazivom „Nadvojvoda Josip“, te je bio poznat kao najveći i najotmjeniji hotel na Kvarneru. Tu titulu s ponosom nosi i opravdava i dan danas – okružen s prelijepim mediteranskim parkom koji se proteže na 30.000 m2, ovo impresivno zdanje izgrađeno u stilu Belle Époque, oduzima dah i oduševljava svoje goste već na prvi pogled. Idealnog položaja u srcu Kvarnerskog zaljeva, pruža očaravajući pogled na obližnji otok Krk i crikveničku rivijeru.

Od 2014. godine hotel Kvarner Palace je u vlasništvu austrijske Holleis grupe koja podiže kvalitetu hotela na novu razinu te on sada, uz svoju raskošnu unutrašnjost i bajkovito okružje, nudi i najmoderniji komfor i sve suvremene pogodnosti jednog luksuznog hotela.

Na 150 m od hotela (3 minute hoda), nalazi se crikvenička pješćana plaža, gdje su gostima hotela na posebno označenom hotelskom dijelu plaže na raspolaganju besplatne ležaljke i suncobrani. Novootvoreni restoran na plaži „Palace Beach“ na svojoj terasi nudi dnevno svježe domaće specijalitete, originalno talijansku pizzu iz krušne peći, hrvatski i talijanski sladoled, osvježavajuće koktele te posebnu poslasticu – živu muziku s gostujućim izvođačima i DJ-em.

115 stilski pomno uređenih  soba, između ostalog opremljene su besplatnim wifi internetom i satelitskom televizijom, mini barom, kućnim ogrtačem i papučama. Elegantna wellness zona sa saunom, parnom kupelji, prostorom za odmor, grijanim unutarnjim bazenom, idealna je oaza opuštanja u pred i postsezoni. Gostima se nude i mnogobrojni vrhunski tretmani i proizvodi za uljepšavanje, kao i masaže tijela i lica.

Svejedno da li ste u hotel Kvarner Palace došli na odmor uz sunce, more i plažu, prepustiti se užicima wellness ponude ili istraživati bogatu i raznoliku kvarnersku regiju, ovdje ćete naći sve za nezaboravan odmor. Priuštite si izdašni doručak na suncem okupanoj terasi hotelskog restorana. Napravite dnevni izlet do Rijeke, Opatije ili otoka Krka. Uživajte u zalasku sunca uz koktel na bazenu. Priuštite si najbolje i rezervirajte svoj odmor u hotelu Kvarner Palace već danas!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije