Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETILI IM

Horor kod Našica: Razbojnici upali u kuću i tukli ženu (64) i njenu trudnu snahu (34)

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
26.01.2024.
u 12:17

Policija u Našicama dobila je dojavu ove srijede u jutarnjim satima, oko 9.30 sati, a trojica razbojnika uhićena su već istog dana

Dvije žene prije dva dana bile su napadnute u Bokšiću, nedaleko od Našica, javlja policija. Žena (64) i njena trudna 34-godišnja snaha bile su na meti dvojice lopova koji su upali u njihovu kuću i počeli im prijetiti, tražeći od njih novac.

Policija u Našicama dobila je dojavu ove srijede u jutarnjim satima, oko 9.30 sati, a trojica razbojnika uhićena su već istog dana. Starija žena zadobila je teške tjelesne ozljede, dok je trudnica lakše ozlijeđena te je puštena na kućnu njegu. 

"Nepoznati maskirani muškarci ušli su u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj su se nalazile ona i 34-godišnja trudnica, te su ih odmah počeli tući rukama i nogama po glavama i tijelima i prijetiti nožem tražeći od njih novac. Razbojnici su potom vezali žene te prevrnuli cijelu kuću. S pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su se u nepoznatom smjeru", izvijestila je policija. 

Iako se prvo mislilo da je riječ o dvojici muškarca, na kraju su uhićeni 25-godišnjak, 22-godišnjak te jedan 39-godišnjak te su predani pritvorskom nadzorniku.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO U Alabami zatvorenik prvi put pogubljen dušikom

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar brons
brons
12:57 26.01.2024.

Nemoguce da obje imaju 34 godine

KI
KikirikiMiki
22:49 26.01.2024.

obje? pise 64 a mlada 34

G1
Gustav 13
13:22 26.01.2024.

Jel to nasa vrla skolovana mladez ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije