Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubičić napao HNS:

Zabranit ću im korištenje zastave i loga

Screenshot
08.06.2017.
u 08:40

Ljubičić je objavio i svoje stare plakate koje je izradio 1993. u povodu moguće suradnje HNS-a s HDZ-om

Zastavu i grb HNS-a izradio je dizajner Boris Ljubičić koji je ogorčen večerašnjom odlukom Središnjeg odbora HNS-a da podrži HDZ-ovu vladu.

- U slučaju da HNS ide u koaliciju s HDZ-om oduzet ću im pravo na logo i zastavu koje sam poklonio gospođi Savki Dabčević-Kučar 1992. godine!, napisao je Ljubičić na svom Facebook profilu. 

Ljubičić je poznat po zalaganju za promicanje identiteta Hrvatske temeljenog na "kockicama", a u dugogodišnjoj karijeri surađivao je na najznačajnijim dizajnerskim izložbama na kojima je redovito ostvarivao uspjehe te dobivao značajne nagrade.

No, poznat je i po svojim čestim komentarima i osvrtima političke situacije.

Ljubičić je objavio i svoje stare plakate koje je izradio 1993. u povodu moguće suradnje HNS-a s HDZ-om.

Ljubičić je dodatno dodao "ulje na vatru" na već mnogobrojne žustre reakcije nakon novog "braka" na hrvatskoj političkoj sceni...

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE.

Komentara 8

BE
BeroII
10:22 08.06.2017.

'ajmo malo samoreklame. Ono što se jednom nekome pokloni, više se ne može vraćati. Osim ako kod vas lijevih ne vrijedi pravilo drugačije nego kod normalnih ljudi.

Avatar alien79
alien79
09:33 08.06.2017.

I ova ekstremna ljevičarčuga bi određivala hrvatski vizualni identitet? Svašta

AR
Artukovic
11:52 08.06.2017.

Poklonio im...a sad bi im uzeo.Stvarno postenjacina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije