Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hillary Clinton popularnija od predsjednika Baracka Obame

hillary clinton, barack obama
Reuters/Pixsell
16.10.2009.
u 21:33

Prema ispitivanju javnog mnijenja, koje je provela agencija Gallup, 62 posto Amerikanaca ima pozitivno mišljenje o H. Clinton, a 56 posto o Obami.

Američka državna tajnica Hillary Clinton, koja je prošle godine od Baracka Obame izgubila utrku za nominaciju za demokratskog predsjedničkog kandidata, sada je popularnija od predsjednika SAD-a, pokazali su rezultati najnovije ankete.

Prema ispitivanju javnog mnijenja, koje je provela agencija Gallup, 62 posto Amerikanaca ima pozitivno mišljenje o H. Clinton, a 56 posto o Obami. Obamin rejting pao je 22 posto u odnosu na siječanj, a rejting H. Clinton tri posto.

Komentara 5

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
02:46 17.10.2009.

\"Sram te bilo Barak Obama srami se\"

KA
karlovcankica
07:50 17.10.2009.

naravno da je popularnija..a sad bu republoshitovi rekli da opet ONA VODI DRZAVU I DONOSI PREDSJEDNICKE ODLUKE..pa ako moze, sto nebi?

DU
Deleted user
23:10 16.10.2009.

Kako je crni poglavica doso s ustrsenom perijanicom na glavi tako ce crni poglavica otici pokisnutom glavom.To je ljudska jeb.sudbina i svih tkz.\"Mojsija\" Taj coik sve obecava dan i noc..nije lose za naivne amis..samo iluzije i pricice..svi mi ipak volimo bajke. Coik nije los.samo mislin malo naivan.\"NOBELOVAC\"I njega vata stvarnost ovog pokvarenog svijeta..svijeta MASONA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije