Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Hillary Clinton popularnija od predsjednika Baracka Obame

Prema ispitivanju javnog mnijenja, koje je provela agencija Gallup, 62 posto Amerikanaca ima pozitivno mišljenje o H. Clinton, a 56 posto o Obami.

Komentari 5

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
02:46 17.10.2009.

\"Sram te bilo Barak Obama srami se\"

VL
KA
karlovcankica
07:50 17.10.2009.

naravno da je popularnija..a sad bu republoshitovi rekli da opet ONA VODI DRZAVU I DONOSI PREDSJEDNICKE ODLUKE..pa ako moze, sto nebi?

VL
DU
Deleted user
23:10 16.10.2009.

Kako je crni poglavica doso s ustrsenom perijanicom na glavi tako ce crni poglavica otici pokisnutom glavom.To je ljudska jeb.sudbina i svih tkz.\"Mojsija\" Taj coik sve obecava dan i noc..nije lose za naivne amis..samo iluzije i pricice..svi mi ipak volimo bajke. Coik nije los.samo mislin malo naivan.\"NOBELOVAC\"I njega vata stvarnost ovog pokvarenog svijeta..svijeta MASONA!!!!

VL
MM
Mladen Miletić
11:17 17.10.2009.

Hillary Clinton popularnija od predsjednika Baracka Obame, ipak su Ameri pametni narod razlikuju ljepšu im bijelu boju ! Osim toga popularna je i zato što je imala bivšega muža predsjednika. On nije samo pobjedio Srbiju ( uz pomoč onih 3636 zapadnih saveznika) nego je odgojno skoro \"roditeljski\" podučavao mlade praktikantice kako se treba odnositi prema predsjedniku ...( Kako znamo nije se radiolo o seksu !) Dok je na naprednom demokratskom Balkanu ako crnu curu amerikanku pogladiš po dupetu silovanje manijaka ! te kazna veča nego nekome saborskome ratnom zločincu !

VL
OB
-obrisani-
12:12 17.10.2009.

Kad su glupi amerikanci bili zadovoljni , birali su idiote koji su odlazili s vlasti obavezno sa raznoraznim aferama ili atentatima protiv njih , kako će pečenko da završi možda ćemo videti vrlo brzo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.