Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP vs. HDZ u Zadru

'HDZ-ove tvornice laži ne bi posramio ni Goebbels'

ivo bilić
Filip Brala/PIXSELL
29.05.2013.
u 12:21

U 23 godine vlasti u Zadru nisu otvorili niti jednu tvronicu osim tvornice mreža interesa i laži - kazao je kandidat SDP-a za gradonačelnika Zadra Ivo Bilić

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zadra Ivo Bilić na konferenciji za novinare izjavio je da se, kako je rekao, HDZ-ovih laži ne bi posramio ni Goebbels.

- Oni u 23 godine vlasti u Zadru nisu otvorili niti jednu tvronicu osim tvornice mreža interesa i laži. Ljudi mi prilaze i tvrde da ih se poziva u radionice i garaže tijekom radnog vremena i govori kako će ostati bez posla ukoliko meni daju glas. To su laži i na to sam morao regairati kao i na Kalmetine tvrdnje da neće biti Gaženice. Tko o čemu, Kalmeta o Gaženici o projektu kojeg je on trebao završiti, a nije, i u kojem je e s početnih 35 milijuna eura cijena posljednje faze napuhana na 50 milijuna eura - rekao je Ivo Bilić.

Predsjednica zadarskog SDP-a Ingrid Antičević Marinović tvrdi da HDZ provodi anketu među Zadranima lažno se predstavljajući kao agencija.

- Kada im građani kažu da će glasovati za Ivu Bilića oni započinju s njegovim blaćenjem. Jedna obitelj nam je dojavila da ih se tako uznemirvalo i lažno predstavljalo s broja HDZ-ove središnjice u Zagrebu. Stoga ćemo mi zbog toga dati prijedlog za pokretanja kaznene prijave, a sve smo prijavili DIP-u - rekla je Ingrid Antičević Marinović.

>>HDZ o SDP-ovoj prijavi: Neće nas zaplašiti s takvim namještaljkama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije