Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željko sačić:

'HDZ i SDP žele nas odvesti u Europu koja je Titanik našeg doba'

željko sačić, tatjama čumpek (1)
Foto: Dominik Grgurić
1/5
01.12.2011.
u 16:40

Akcija za bolju Hrvatsku predstavila je svoj program za 7. izbornu jedinicu u Karlovcu

Građani Hrvatske na izborima u nedjelju imaju prilike promijeniti smjer plovidbe broda koji se zove Hrvatska i kojemu, ako se ne dogode promjene, prijeti brodolom. Ako glasate za HDZ ili SDP, to je zapravo isto, iste ideje, isti kurs samo drugi 'kaputi'. Oni nas žele odvesti u Europu koja propada, ona je Titanik čije se potonuće događa pred našim očima. U Europi će nam biti gore nego u bivšoj Jugoslaviji – kazao je general Željko Sačić, nositelj liste Akcija za bolju Hrvatsku na predstavljanju programa stranke i liste za 7. izbornu jedinicu u Karlovcu. Dodao je da je hrvatska politička elita zakazala u vođenju države koja je opljačkana i uništena, a loše se odnose i prema braniteljima.

– Najgore je to što HDZ i Jadranka Kosor slave potpisivanje pretpristupnog ugovora za EU kojim će za nekoliko dana, ukoliko ga potpišu, napraviti veleizdaju. Ugovor s EU ima nekoliko odrednica koja će nas uništiti: pristajemo na to da se bez znanja Zagreba u bilo koji dio Hrvatske po odluci Bruxellesa naseljava bilo tko, zatim u ugovoru smo pristali na definiciju Domovinskog rata kao građanskog rata, što je katastrofa, jer smo izjednačili žrtvu i agresora, a u ugovoru stoji i da nitko bez posla ne može u EU sedam godina. Sve su to štetne okolnosti koja su ravne veleizdaji. Mi želimo zaštititi nacionalne interese, stoga pozivam sve da dođu i na veliki javni prosvjed pod nazivom 'Ne damo Hrvatsku' koji planiramo organizirati u Zagrebu 8. prosinca na glavnom trgu s početkom u 17 sati – dodao je Sačić.

Tatjana Čumpek, Karlovčanka na generalovoj listi, dodala je da smo po nacionalnim resursima jedna od najbogatijih zemalja Europe, ali da moramo prekinuti kanale odljeva novca koje je postavila politička mafija.

Komentara 19

Avatar deziderij
deziderij
17:26 01.12.2011.

Teško je takozvanoj premijerki i njenim trabantima bilo što utuviti u njihove tupe glave po pitanju ulaska u trulu EU. Ona se diči i ponosi svim i svačim s čime bi se pametan sramio, a pogotovu ulaskom u EU. To je njen vrhunac u političkoj karijeri s kojim se raspameti od ushićenja i ponosa. JApaJA će ući u povijest kako je baš ona ta koja nas je uvela u EU a tamo će nam, ako uđemo, biti euuuuu i auuuuuu pa onda ajoooooj teško nama. Samo ona to niti vidi niti želi to vidjeti.

OB
-obrisani-
17:58 01.12.2011.

Ovaj smutljivac bi da se glasovi što više rasprše, pa da onda pobjede levaci huhuriknu

CR
crvenaHrvatska
20:27 01.12.2011.

- Generale, nije EyU kao Titanic,........na Titanicu je bilo preživjelih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije