Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA ČINI LOPOVA

Gužve u kafićima za Badnjak i Novu godinu koristio za krađe, a okrao i konobaricu!?

konobarica
Pixabay/Ilustracija
04.01.2022.
u 11:06

Sumnja se da je 32-godišnjak došao do šanka na kojem je 26-godišnjakinja odložila svoju torbicu u kojoj  je bio novčanik s dokumentima i novcem.

Prilika čini lopova. To je možda bio moto 32-godišnjaka koji je se sada sumnjiči za dvije krađe koje je počinio na Badnjak i Staru godinu, a jedna od žrtava mu je bila i konobarica!? Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je 24. prosinca 2021.  u popodnevnim satima u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, došao u ugostiteljski objekt. Jedno je vrijeme promatrao, a onda je, kaže policija, iskoristio  nepažnju i zauzetost 55-godišnje zaposlenice kako bi s unutrašnje strane šanka  otuđio njezin novčanik s novcem nakon čega  je pobjegao.

Istu stvar je, kako se sumnja, ponovio i  31. prosinca 2021.  u večernjim satima. Opet je bio u ugostiteljskom objektu u Dugom Selu, ovaj put  u Zagrebačkoj ulici. U tom se ugostiteljskom objektu čekala  Nova godina, a sumnja se da je 32-godišnjak došao do šanka na kojem je 26-godišnjakinja odložila svoju torbicu u kojoj  je bio novčanik s dokumentima i novcem.  Osumnjičeni je malo popričao s djevojkom  da bi potom iskoristio  njenu nepažnju te joj otuđio torbicu.  Ukupna šteta je 2.800 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije