141 22°C
 • Avatar Speedy Gonzales
  Speedy Gonzales:

  Besmislen članak, jer se pozornost usmjerava na skroz nebitne stvari. Tko god čita srpske portale i prati njihovu politiku, zna da u Srbiji uopće nema realne oporbe, a ovi "prosvjedi" služe da se istomisleći građani Beograda malo druže i prošeću ... prikaži još!u po prijatnoj siječanjskoj večeri. Psihopatskom diktatoru Vučiću to čak i godi, jer je srpska oporba totalno pocijepana, i nema nikakav realan plan niti potporu bilo kog poštenog i mislećeg čovjeka. U usporedbi i invalidni Bernardićev SDP je 10x jači od kompletne srpske oporbe, čiji su vođe lopovi, tajkuni, strani agenti i reciklirani korumpirani opozicionari.

 • Joel:

  Ono što nedostaje ovoj gomili nezadovoljnih i njihovim vodjama je poznavanje demokratije. Nema tih izbora u Srbiji, na kojima oni mogu dobiti vlast, barem ne još. Oni osim smjene trenutne vlasti nemaju drugih zahtjeva. To što "nemaju odgovarajućeg prostora" za ... prikaži još! sebe u srbijanskom životu ne bi promijenila smjena vlasti. Došla je demokratija, vrlo jednostavno. U demokratiji je onima koji MOGU dozvoljeno [skoro] sve što zamisle, bez ograničenja državnom politikom. Sirotinja i dalje ne može ništa. A oni sve "moj do mojega" kako kažu Srbi.

 • Avatar ratsvetova
  ratsvetova:

  Nimalo mi se ne dopada ova vlada,koju trenutno imamo u Srbiji.Ali,ne daj Boze da se vrate oni prethodni.A to su upravo oni,koji sada demonstriraju.Djilas,Jeremic,Pajtic,Jovanovic...Milijarderi,kojima je narod na poslednjem mestu.Zasto demonstriraju?Pa ovaj,sto sada ima potpunu vlast u Srbiji(Vucic),ne dozvoljava lopovluk.Hteli to ... prikaži još! neki priznati,ili ne,ali to su cinjenice,koje ce vam svaki objektivni gradjanin Srbije potvrditi.Nego,sta ovi,sto demonstriraju,nude?Nista ne nude.Hoce samo nazad na vlast.Vec vidjeno.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
Dva slučaja

Ospice se pojavile na Hvaru i u Solinu: 'Najveća opasnost su veliki kolektivi'

Theresa May
Veliki diplomatski poraz

Pljuska Britancima: moraju vratiti otočje s kojeg su 1965. protjerali sve stanovnike

14
Ivica Benko
Plaćeni kao da nemaju diplomu

Apsurd: Vode doniranje tkiva i zahvate na srcu, a za sustav ih - nema

7