Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSVAĐALI SE NA OPERACIJI?

Ginekolog u KBC-u Split kolegi zaprijetio skalpelom, policija istražuje slučaj

Split: Klinika za ženske bolesti i porode KBC Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
05.10.2023.
u 11:54

Slučaj se dogodio prošloga tjedna, 29. rujna, a slučaj je DORH-u proslijeđen u utorak

Splitska policija istražuje slučaj prijetnje u KBC-u Split gdje je nakon operacije došlo do verbalnog obračuna između dvojice ginekologa od kojih je jedan drugome zaprijetio skalpelom.

Od Jerka Kurevije iz splitske policije Hina doznaje da se incident dogodio predzadnjeg dana rujna kada je 29-godišnjem liječniku zaprijetio 58-godišnji kolega. Slučaj se dogodio prošloga tjedna, 29. rujna, a slučaj je DORH-u proslijeđen u utorak.

"Policija je nad 58-godišnjakom 3. listopada dovršila kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje. Tu smo prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu", kratko je rekao Kurevija.

Za sada se ne otkriva motiv počinjenja kaznenog djela, odnosno razlog nesuglasica između dva liječnika. Samo se zna da je do sukoba između dvojice ginekologa došlo tijekom operacije. Ravnatelj KBC Split Julije Meštrović je Hini kazao da je kao čovjek zgrožen tim činom te da je bolnica poduzela sve iz svoje nadležnosti.

"Policija radi svoje i ono koliko budemo trebali ćemo surađivati i sa svoje strane poduzeti sve potrebne mjere u odnosu na stvarno definiranje događaja", izjavio je Meštrović. Kako se doznaje obojica liječnika i dalje dolaze na posao sve dok se pravomoćno ne utvrdi krivnja.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 2

BO
BoljiSvijet
10:29 05.10.2023.

Zamislite da ja sa skalpelom prijetim šefu ili direktoru firme i onda da dolazim na posao do pravomoćnosti..koja sramota..fuj

ČV
čača vrati se
19:23 05.10.2023.

sve je kriva ona stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije