Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Ugledao ih u KBC-u Zagreb pa im počeo prijetiti: Ti si moja! Nećeš se vratiti ovom smradu!

Zgrada Kliničkog bolničkog centra Zagreb  - Rebro
Davor Puklavec/PIXSELL
25.09.2023.
u 14:00

Nakon privođenja N. H. je ispitan, a ispitan je i bračni par kojem je prijetio, pa se onda raspela pomalo nevjerojatna priča

– Ona je samo moja!  Tebe ću ubiti! Nećeš se vratiti ovome smradu. Ti si moje vlasništvo! –vikao je N.H. (43) 16. rujna na prijamu KBC-a Zagreb.

Tamo je ugledao jednu ženu i njezina supruga, a kako im je prijetio, uskoro je priveden na policiju, a zatim i kod suca istrage zagrebačkog Županijskog suda koji mu je zbog sumnje da je bračnom paru prijetio odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljana djela. Nakon privođenja, N. H., je ispitan, a ispitan je i bračni par kojem je prijetio, pa se onda raspela pomalo nevjerojatna priča. N. H. se branio da je spomenutu ženu upoznao prije mjesec dana na nekom tulumu.

Ona je nakon toga tuluma otišla živjeti k meni. Ovisna je o kokainu, pa se kod mene skidala s droge. Kod mene je bila svojom voljom – branio se N.H.

VEZANI ČLANCI:

No suprug žene koja je živjela kod N. H. kazao je da je u dva navrata prijavljivao policiji da N. H. njegovu suprugu drži protiv njezine volje. Ona je prvo to potvrdila, a zatim zanijekala, dok N. H. tvrdi da se radilo o – lažnim prijavama.

Na kraju je ispitana i majka spomenute žene koja je kazala da je od zeta doznala za cijelu tu priču.

– Otišla sam vidjeti svoju kćer. Bila je u stanu kod N. H. Izgledala je kao da je na nekim drogama. Kazala je da je drži protiv njezine volje te mi je rekla da se boji da će i mene zatočiti – ispričala je.

Tko je koga i kako protupravno zatočio te prijavljivao i prijetio, očito će se morati raspetljavati tijekom istrage. U međuvremenu, N. H. će rasplet, barem neko vrijeme, čekati u Remetincu.

Video: 'Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta': Buntić pušten, supruga u strahu za život

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
15:08 25.09.2023.

Brazilska posla !

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
06:18 26.09.2023.

Gospodin Balog sreo obitelj Oršuš?

Avatar Carbonado
Carbonado
15:21 25.09.2023.

Osim što je KBC poprište milo-nemilig događaja, kakve veze bolnica ima sa ovim Bermudskim trokutićem? Da li je koji od vrhova trokutića zaposlen tamo ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije