Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje centra

Gabrić: Želimo Hrvatskoj donijeti pozitivne promjene

Nikica Gabrić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
15.03.2014.
u 16:17

Zajedničke planove i ideje hrvatskog političkog centra na europarlamentarnim izborima pronositi će kandidat Nikica Gabrić.

Nacionalni forum i Hrvatska socijalno-liberalna stranka obznanili su partnerstvo hrvatskog političkog centra i stanovnicima Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije, zajednički predstavivši ideju i koncept novog političkog partnerstva, te zajedničke planove na nadolazećim europarlamentarnim izborima, na kojima će njihove ideje pronositi kandidat Nikica Gabrić.

- Politički centar od jučer je jači za dva nova člana s obzirom da su nam se u Rijeci priključile kolege iz Primorsko-goranskog saveza te Liste za Rijeku, a koji su prepoznali zajedničku ideju. Vjerujem kako su naše četiri stranke izgradile jedan novi način djelovanja koji će za početak u Bruxellesu, a kasnije, nadam se, i u Hrvatskoj donijeti pozitivne promjene - istaknuo je idejni začetnik i predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić.

Novi koalicijski brak HSLS-a i Nacionalnog foruma komentirao je i Alen Baščevan, predsjednik Županijske organizacije HSLS-a BBŽ rekavši kako mnogi građani na spomenuto partnerstvo gledaju blagonaklono jer je dobrodošlo i ovome kraju i ovome političkom trenutku.

Nadvladati podjele na lijevo i desno

Čelnik Gradske organizacije HSLS-a Bjelovar, Dario Hrebak, otišao je i korak dalje odvažnijim nastupom. - Mnogi se pitaju čemu savez ovih dviju stranaka. Odgovor je da smo zajedno s Nacionalnim forumom i strankama, te grupacijama sličnih pogleda krenuli graditi hrvatski politički centar, uvjereni da ćemo nadvladati duboke podjele na nepomirljive polove, na lijevo i desno. Naš uspjeh u Zagrebu dokaz je da se može – poručuje Hrebak.

Predstavivši nova lica, okupljenima se na ovoj otvorenoj tribini obratio i Milan Štefanac,  koordinator Nacionalnog foruma za Bjelovar i BBŽ istaknuvši da je područje BBŽ oduvijek bilo snažno u industrijskim i poljoprivrednim sektorima, a što jamči opstanak u vremenima kada sve više ljudi traži sreću u većim gradovima ili inozemstvu. Nacionalni forum upravo je demografiju prepoznao kao ključnu točku, te uz zdravu ekonomiju i kvalitetnu poduzetničku klimu nudi građanima ove zemlje novi put, zaključuje Štefanac.

>>Gabrić želi Jadranku Kosor u svojoj stranci. Što prije!

Komentara 16

NV
novo vriijeme
16:34 15.03.2014.

Donijet ćeš pozitivne promjene kao i tvoj mentor Josipović. Te smo pravednosti već vidjeli.

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
17:28 15.03.2014.

Sačuvaj nas bože ovog Gabrića.....jer takvu bahatu, lažljivu i bezobraznu prznicu od čovjeka i političara još do sada nismo imali....a imali smo baš svakakvih mustri....

Avatar deziderij
deziderij
17:05 15.03.2014.

Nemoj Gabriću živ bio, neka te tamo gdje jesi. S tvojim "pozitivnim" promjenama moglo bi nam biti samo još teže i gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije