Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezultati ankete

Fuliranje je za glas postalo najbolja adventska lokacija

Foto: Igor Kralj/Pixsell
29.12.2017.
u 12:50

Glasovalo je 4930 ljudi, u online anketi 4772, a ostatak putem anketnih listića u centrima (158)

Fuliranje je najbolja adventska lokacija. Odlučili su tako posjetitelji Adventa u Zagrebu u anketi koju su od 20. do 27. prosinca proveli djelatnici TZ Zagreba.

Lokaciju koja je zauzela drugo mjesto, Advent na Strossu, Fuliranje je pobijedilo za jedan glas. Glasovalo je sveukupno 4930 ljudi, što putem online ankete na službenoj internetskoj stranici manifestacije (4772), što putem anketnih listića u Turističkim informativnim centrima (158). U konkurenciji s još 11 lokacija, Fuliranje je prvo mjesto osvojilo sa 789, dok je Advent na Strossu dobio 788 glasova. Redom kao najbolji slijede Advent u Klovićevim dvorima (770 glasova), Ledeni park (740), Advent na Zrinjevcu (481) i Caffe de Matoš (451). Dobitna je kombinacija, smatraju u kreativnoj agenciji “Kokoš ili jaje”, koja je organizator Fuliranja, urbani koncept lokacije, raznolik program osmišljen za sve generacije i gurmanska ponuda hrane. Pokazalo se, kažu, da su street food i događanja “na ulici” očito važan dio turističke ponude Zagreba.

– U organizaciju su uloženi ogromni napori, od uređenja i izrade dizajnerskih kućica do odabira najboljih najmoprimaca – kaže Roman Pokos, direktor agencije “Kokoš ili jaje”. Fuliranje se ove godine prvi put organizira na Strossmayerovu trgu, no šesti put na Adventu. Na dobitnu lokaciju preselili su se iz Tomićeve i Kurelčeve. 

Pogledajte Advent u Zagrebu 2017.:

1/53

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije