Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ljubitelje čarobnjaštva

U Tkalči se otvara trgovina Potterovih čarobnih štapića

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/2
21.12.2017.
u 10:18

U gradu ima puno fanova malog čarobnjaka, ali i Igre prijestolja, Ratova zvijezda, pa se očekuje da će nova trgovina postati pravi hit

Velik izbor čarobnih štapića baš kakve su u Hogwartsu koristili Harry Potter, Hermione Granger i Ron Weasley, skulptura svima omiljenog Groota iz Čuvara galaksije ili bedž kakav nosi Kraljev namjesnik u Igri prijestolja...

Samo licencirani suveniri

Cijeli niz memorabilija iz najpopularnijih znanstveno-fantastičnih serijala može se ovih dana naći u Začaranom gradu koji je otvoren u sklopu Fuliranja na zagrebačkom Adventu. Iza njega stoji splitska trgovina “Here be Dragons” koja uskoro sve ove suvenire i zanimljivosti iz filmova neće prodavati samo na Adventu. Otvaraju, naime, prvu trgovinu s takvim asortimanom u Zagrebu. Kako doznajemo, trebala je biti otvorena već ove godine, no vrata će ipak otvoriti u siječnju, a trebala bi se nalaziti u Tkalčićevoj ulici. U njoj će se “opremati” i Zagrebačko Ministarstvo magije, klub ljubitelja Harryja Pottera koje u Zagrebu postoji već godinu i pol. Njihov nam je predsjednik, odnosno “ministar” Martin Gašparić objasnio da interesa za takvom trgovinom u Zagrebu itekako ima.

– Ovdje ima jako puno fanova, ne samo malog čarobnjaka, iako mislim da je on najpopularniji. Puno ljudi voli i Igru prijestolja, a svi luduju i za Ratovima zvijezda sada kada je u kina stigao novi film. Tako da će trgovina sigurno biti hit među Zagrepčanima, ali i među turistima – objasnio je Martin Gašparić te dodao kako će se u trgovini prodavati suveniri licenciranih dobavljača.

Pogledajte galeriju izbora najeljpših jaslica u metropoli i okolici:

1/6

Batman i Wonder Woman

Među njima su i šalice s prikazom omiljenih likova, majice, šalovi, lančići, privjesci, ali čarape te donje rublje poput bokserica. Tu su i svima poznate popularne društvene igre dizajnirane u znaku popularnih filmova te satovi, USB-ovi... Također trgovinu krase Batman i Wonder Woman u prirodnoj veličini koji se ipak ne mogu ponijeti kući, ali se s njima kupci mogu fotografirati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije