Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najslađi mali heroj

FOTO 'Nova njuška u našoj Stanici': HGSS se pohvalio novim članom, Zorro je spreman za učenje

Foto: HGSS Ogulin
1/4
22.05.2023.
u 14:11

Same pozitivne komentare izazvao je novi član HGSS Stanice Ogulin. "Presladak je", slažu se svi i žele mu sreću.

Oduševljenje i lijepe želje dominiraju u komentarima pod objavom HGSS-a koji se pohvalio novim članom. Preslatki Zorro sa samo nekoliko fotografija osvojio je mnoga srca.  "Nova njuška u našoj Stanici!", napisali su HGSS-ovci iz Ogulina. Zorro je belgijski ovčar koji će imati veliku u budućim spašavanjima. Kad naraste. Trenutno je kod vodiča Kruna kod kojeg upija znanje. Pred njima je puno posla.

"Školovanje potražnih pasa traje najmanje dvije godine. Pas i vodič treniraju po nekoliko sati na dan, po zahtjevnim vremenskim uvjetima i na različitim terenima. Iako je pred Zorrom i Krunom je uistinu velik posao uopće ne sumnjamo da će kroz par godina činiti uigrani potražni tim", kažu HGSS-ovci.

Potražni psi u HGSS-u nezamjenjiv su resurs na terenu te uvelike pomažu prilikom akcija traganja i spašavanja - jedan potražni pas može zamijeniti i do 25 ljudi. "Ovim putem se zahvaljujemo tvrtci Bjelin na vrijednoj donaciji koja nam je omogućila nabavku novog potražnog psa", dodaju za kraj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije