Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna se tko stoji iza akcije

FOTO Jeste li primijetili ove plakate nerođenog djeteta u majčinoj utrobi po Zagrebu?

Foto: HKM
1/2
06.06.2022.
u 14:42

Plakati su osvanuli na više mjesta uz prometnice grada Zagreba u dva za sada primijećena formata

Po čitavom Zagrebu osvanuli su plakati slika nerođenog djeteta u majčinoj utrobi koja je oslikana u obliku srca, javlja HKM.

Plakati su osvanuli na više mjesta uz prometnice grada Zagreba u dva za sada primijećena formata. Prvi je slika nerođenog djeteta u majčinoj utrobi u obliku srca preko cijelog plakata ili ista ta slika unutar velikog natpisa ŽIVOT. Dosad nije priopćeno tko stoji iza akcije. 

Foto: HKM

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Hr221vat
Hr221vat
16:01 06.06.2022.

lola lola Jeste li ikada čuli otkucaje srca ove "ribice" a u svakom slučaju potpuno formirana beba koju vidite na slici može se pobaciti u Americi bez previše problema npr.

Avatar joshan
joshan
16:27 06.06.2022.

pro life ✌

PR
prokurator
23:11 06.06.2022.

jadan je narod koji se kroz 30 godina smanji za petinu populacije, a u javnosti stalno forsira temu pobačaja, koja je matematički zanemariva u odnosu na cijeli demografski pad. stvarno jadan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije