Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidat hdz-a

Filipović: Teze da neću biti kandidat HDZ-a su promašene. Imam čvrstu podršku premijera

Davor Filipović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
01.03.2021.
u 11:42

Filipović se u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, upisao u knjigu žalosti poručivši da će se Bandića prisjećati kao osobe čiji je život i politički angažman obilježila neiscrpna radna energija.

 Kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović promašenim je u ponedjeljak ocijenio teze dijela analitičara i oporbe da će HDZ promijeniti kandidata za tu funkciju, istaknušvi da ima čvstu podršku stranke.

"Takve teze moram nazvati promašenima. Imam čvrstu podršku premijera Andreja Plenkovića i cijele stranke. Te promašene teze dolaze od dijela analitičara i oporbe koji ne spavaju mirno otkad sam se kandidirao", rekao je Filipović upitan ostaje li u utrci za zagrebačkog gradonačelnika i je li moguće da HDZ promjeni svog kandidata za tu funkciju.

Poručio je i kako se njegova kampanja  ni na koji način neće promijeniti jer sve ono što je radio protekle četiri godine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini to  radi i sada.

"Nudim konkretna rješenja, nudim sadržaj, prije svega  konsolidaciju gradskih financija te transparentnu obnovu grada. Oni koji do sada nisu nudili sadržaj morat će mijenjati svoju kampanju", rekao je.  

Filipović se u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, upisao u knjigu žalosti poručivši da će se Bandića prisjećati kao osobe čiji je život i politički angažman obilježila neiscrpna radna energija. Biti će upamćen i kao najdugovječniji zagrebački gradonačelnik, dodao je.

VIDEO: Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Davor Filipović upisao se u Knjigu žalosti

Komentara 1

DU
Deleted user
12:06 01.03.2021.

Tek ćeš ti sutra saznati da više nećeš biti kandidat jer si bio alibi kandidat samo da bi Bandić dobio jer si uredno 4 godine ruku dizao za njega i njegove prijedloge, gdje koalirate na nacionalnoj razini, sada kad HDZ vidi da ima prostora šutnuti će te nogom u dupe i postaviti nekoga sa više šansi Vanđelića ili Beroša! Ti si samo alat za manipulaciju, poslje ovoga ćeš biti potrošena roba, jedino i za to služiš jer da si sposoban ne bi bio u HDZ-u stranci koja je osuđena za korupciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije