Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi dalje od očiju javnosti

Jedinicu Ana Mariju je Bandić obožavao: Moju kćer nitko ne može zamijeniti

milan bandic
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 11:39

Prije tri godine i na svom Facebook profilu Bandić je povodom Ana Marijinog rođendana objavio emotivni video.

Pokojni Milan Bandić bio je ponosan na svoju jedinicu Ana Mariju, a prije tri godine rođendan joj je čestitao i na svojoj službenoj Facebook stranici gdje je podijelio emotivni video s njemu najdražim fotografijama s kćeri i napisao je tada:

- Ana Marija i tata, prije "malo" godina. Ana Marija je tijekom svih ovih godina koliko je njezin pokojni otac bio na funkciji gradonačelnika Zagreba pokušavala držati distancu od medija i jedan od rijetkih intervjua dala je 2009. godine za Večernji list. Tada je još bila studentica matematike na PMF-u.

 

 

- Kad me netko pita kako se prezivam, ne moram dva puta ponavljati. Moje prezime klasična je priča, svi misle da mi je život zbog njega bajka. Ne mislim reći da mi nešto nedostaje, ali zbog sebe želim svima dokazati da se znam brinuti za sebe i da ne moram živjeti pod staklenim zvonom. - ispričala nam je tada. Te godine uključila se u očevu kampanju za predsjednika RH. Nakon toga malo se pisalo i malo toga se znalo o Bandićevoj kćeri. Početkom prošle godine njezino ime se spominjalo u medijima kada se doznalo da je stana na Trgu Petra Petretića u vlasništvu njegove kćeri Ane-Marije i da je taj stan kupljen gotovinom.

Studirala je Ana-Marija Bandić, nakon završenog MIOC-a, medicinu tri godine, nakon čega je shvatila da liječnica ipak ne želi biti. Nitko kao ona Upisala je zato Prirodoslovno-matematički fakultet (PMF), Matematički odsjek, smjer statistika. S faksom je bila gotova 2012., a iste se godine zaposlila u informatičkoj firmi Combis kao softverski inženjer.  

- Moju kćer nitko ne može zamijeniti, moju Anu Mariju. Ana Marija živi, vidite da za nju nitko ne zna, znači da je dobra cura. Inače, drugi bi na njenom mjestu prevrnuli Zagreb naopako – o svojoj je kćeri tako kazao Milan Bandić prije nekoliko godina za Novu TV.

Komentara 65

SP
speed208
13:00 28.02.2021.

Ostavite dijete na miru......sta ju razvlacite po portalu....o onom mihajlovicu ste brisali komentare...o furlanici i djoletu pisali hvalospjeve odakle vam pravo kad su vijesti iz komsiluka onda se nesmije slovo napisati a sad ovu malu razvlacite.....da je ne znam cijeje dijete u pitanju i koliko god imalo godina odakle vam pravo za to.....imate sinove i kceri mocnojih na polozaju i muzeve i zene mocnijih pa o njima se ne usudite pisati ili dozvoliti komentiranje....fuj...

JA
jadranko111
09:07 01.03.2021.

Prije nekoliko dana ovdje je bilo mnoštvo tekstova o Đ.Balaševiću,a nešto prije i o Miri Furlan i nijedan se nije mogao komentirati? Sad se za M. Bandića može svaki! Pitanje uredništvu Večernjeg lista,zašto imate dvostruke kriterije,po čemu su ovo dvoje pokojnih povlašteni u odnosu na pokojnog Zg gradonačelnika?

DU
Deleted user
12:37 28.02.2021.

Sve što sam čuo od ljudi iz njenog kruga odaju dojam o normalnoj i divnoj osobi. Mržnha bolesnika prema njenom ocu se pokušava preliti na dijete. Drži se. Iskrena sućut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije