Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidat hdz-a
Povratak na članak

Filipović: Teze da neću biti kandidat HDZ-a su promašene. Imam čvrstu podršku premijera

Filipović se u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, upisao u knjigu žalosti poručivši da će se Bandića prisjećati kao osobe čiji je život i politički angažman obilježila neiscrpna radna energija.

Komentari 1

DU
Deleted user
12:06 01.03.2021.

Tek ćeš ti sutra saznati da više nećeš biti kandidat jer si bio alibi kandidat samo da bi Bandić dobio jer si uredno 4 godine ruku dizao za njega i njegove prijedloge, gdje koalirate na nacionalnoj razini, sada kad HDZ vidi da ima prostora šutnuti će te nogom u dupe i postaviti nekoga sa više šansi Vanđelića ili Beroša! Ti si samo alat za manipulaciju, poslje ovoga ćeš biti potrošena roba, jedino i za to služiš jer da si sposoban ne bi bio u HDZ-u stranci koja je osuđena za korupciju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.