Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili video

Evo zašto će članovi Kukuriku koalicije glasovati protiv

protiv
Foto: youtube.com
1/2
27.11.2013.
u 14:42

Protiv su i ministri Mihael Zmajlović, Mirando Mrsić, Tihomir Jakovina i Anka Mrak Taritaš

Članovi Kukuriku koalicije objavili su YouTube video u kojem objašnjavaju zašto će na predstojećem referendumu glasovati protiv.

Svoja su obrazloženja tako izložili i ministar Željko Jovanović koji će glasovati protiv ''jer sloboda svakog pojedinca seže dok ne ugrožava nekog drugog''.

– Ovakav je referendum direktno ugrožavanje prava manjina, rekao je Jovanović. Protiv je i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić jer će glasovati za slobodu i ljubav.

Protiv su i ministri Mihael Zmajlović, Mirando Mrsić, Tihomir Jakovina i Anka Mrak Taritaš.

>> Markić: Građani se mogu ponositi! Blagonić: To je put za totalitarizam

Komentara 51

Avatar JOHNI
JOHNI
15:02 27.11.2013.

Svi mi koji smo za ZA na ovome referendumu moramo se zahvaliti prije svega za pomoć što će proći ovaj referendum prije svega : Vladi RH, ,V. Pusić, Danijeli Trbović, Mili Kekinu …. Pa i Blagoniću ,Severini….. i sličnima jer da nije njih i takvih kao njih ovaj referendum ne bi bio toliko uspješan …, odnosno narod se ne bi toliko mobilizirao….., spomenuti vjeruju kako oni rade u korist ovih LGBT manjina … ali ako malo bolje pogledamo oni zapravo rade protiv njih odnosno pomažu nama da referendum uspije.

KU
kunaprava
15:13 27.11.2013.

Neka oni samo glasuju, i ja ću glasovati protiv njih čim dođu izbori, kao i dosad.

ŠI
šifra2
15:30 27.11.2013.

Većina ovih koji su protiv financiraju se iz proračuna koji većinom pune oni koji su na referendumu za!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije