94 15°C
 • i:

  Kad su hrvati pobijedili na evrosongu pa kaj nikaj....samo mukotrpni rad od najviseg do najnizeg na drustvenoj ljestvici moze dici hrvatsku...hrvatsku ubija politicko strancarenje....je li ugrozen hrvatski nacionalni interes iseljavanjem hrvata....

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  zemlja sa stanovništvom jedva nešto više od zagreba... al njima je dobra. zabranili rusima govoriti na njihovom jeziku, što je u duhu multikulti europe kojoj su se priključili, privukli američku vojsku na rusku granicu, digli tenzije, nacionalizam, javno otvoreno koketiranje ... prikaži još! sa nacizmom... europa šuti. al narod estonije napušta zemlju. o tome pišite. da je ostala bez 25% ljudi od 1991-e. da svoju budućnost vidi u barem 200.000 migranata u slijedećih 20 godina. samo ima problem da ne želi arape, muslimane, crnce. ostali im samo ukrajinci. koje ne vole, kao ni ruse, jer vole samo sebe.

 • Avatar annex
  annex:

  A nas će brendirati Božo Skoko. Taj poznati stručnjak za marketing i brandiranja. Taj Božo Skoko, osim što koketira sa KraDeZe-om, a sada naravno i sa Hodajućom grlilicom on baš ništa jadan ne zna.

Još iz rubrike Vijesti

Sjednica Sabora
Šuker uzvratio oporbi:

'HDZ je taj koji na 65 godina vraća granicu za odlazak u mirovinu'

Predrag Štromar
štromar o štrajku

'Samo želim da se čim prije sjedne za stol i ide razgovarati'

Ilustracija
Slučaj silovanja

'Šokirani smo činom, ali identitet osumnjičenih ne treba objaviti'