Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Skoko:
Povratak na članak

Estoniju je digao Eurosong, danas je digitalni prvak Unije

Moramo znati kamo idemo i što želimo da bismo vukli prave poteze. Prilika je 2020.

Komentari 5

MO
moškov
21:53 04.06.2019.

Kad su hrvati pobijedili na evrosongu pa kaj nikaj....samo mukotrpni rad od najviseg do najnizeg na drustvenoj ljestvici moze dici hrvatsku...hrvatsku ubija politicko strancarenje....je li ugrozen hrvatski nacionalni interes iseljavanjem hrvata....

VL
SR
sramitese
23:53 04.06.2019.

hrvatsku ne moze vise nista dignuti ..pa ni novi demokratski adolf..u obliku tableta..

VL
DU
Deleted user
06:33 05.06.2019.

Svaka inicijativa pokrenuta od medija i politike osuđena je na neuspjeh. Njima se ne vjeruje. Svaki put pokuša se progurati nečiji interes a suština ostane u drugom planu i postane još veći problem.

VL
Avatar annex
annex
04:04 06.06.2019.

A nas će brendirati Božo Skoko. Taj poznati stručnjak za marketing i brandiranja. Taj Božo Skoko, osim što koketira sa KraDeZe-om, a sada naravno i sa Hodajućom grlilicom on baš ništa jadan ne zna.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:37 09.08.2019.

zemlja sa stanovništvom jedva nešto više od zagreba... al njima je dobra. zabranili rusima govoriti na njihovom jeziku, što je u duhu multikulti europe kojoj su se priključili, privukli američku vojsku na rusku granicu, digli tenzije, nacionalizam, javno otvoreno koketiranje sa nacizmom... europa šuti. al narod estonije napušta zemlju. o tome pišite. da je ostala bez 25% ljudi od 1991-e. da svoju budućnost vidi u barem 200.000 migranata u slijedećih 20 godina. samo ima problem da ne želi arape, muslimane, crnce. ostali im samo ukrajinci. koje ne vole, kao ni ruse, jer vole samo sebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.