2 16°C
 • Malenkost:

  Brendovi HR jest/su: Todoric, Bandic, Vidosevic, Kerum, Pevec, Merzel, Nelustracija, masovno iseljavanje mladih s djecom, zaostala "ruralna" podrucja, pojave "Gospi" s svakodnevnim "biltenima" za (samo) Vidjelice, nadriljecnistvo, travarenje, zadrvstvo u bijedi a ministar tvrdi suprotno, depopulacija, beznade i bezperspektivnost, ... ... prikaži još!. te stvarno jednio pozitivno nasi sportasi, i sad s njihovim uspijehom zeli ova "Barbika" ili po mom misljenju, "Dvorska Luda" s Pantovcaka ukrasena s osmijehom i u meduvremenu s tanjim strukom populusu bar za kratko vrijeme dati bar trun nade! U to neki i vjeruju! Isto tako su Titovi sljedbenici bili sljepci, sve do kraja. Necu je kritizirati, ne zavrsi Studij i Doktorat i, eto skoro zaboravih, i pubertet. Zbogom moja rodna i unistena Grudo-HR.

 • antonelić:

  moramo se brendirati ... a tko će nas bolje brendirati od naše kraljice precjednice dr.kolinde ? ... još kad joj završe ispitni rokovi pa kad bubne šakom po stolu te nas uvede u eru blagostanja , postati ćemo rajski brend ... prikaži još! ... očekujemo da će dr.kolinda riješiti dva važna problema : nabava polovnih navalnih zrakoplova ( krševa ) i povećanje povratne naknade za pet ambalažu na 1 kunu po boci ...

 • Avatar JustinCase69
  JustinCase69:

  Jedno je pričati a drugo je stvoriti uvjete za tu utopijsku priču..kada budete vrednovali ljude po sposobnostima i profesionalizmu a ne po stranačkoj pripadnosti možda povjerujem u priču..

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
17. Natjecanje u oranju

Evo tko su najbolji hrvatski orači koji idu u Rusiju na Svjetsko natjecanje u oranju

Majstor parketar:

'Sad zgrade niknu za tren i vlaga ostane zarobljena u zidovima i podlozi. To je smrt za parket'

5
Kaos i panika

Potres u Albaniji koji je uzdrmao i Dubrovnik: 'Stotine ljudi trčale su kao muhe bez glave'