Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomi me

Ela je idealan obiteljski pas, a voli sve što vole mladi

Foto: Privatni album
1/2
16.09.2017.
u 12:00

U privremenom domu naučila je kućni red, voli pse i mačke, a djecu obožava. Informacije možete dobiti na 095/58-06-540

Ela je mješanka labradora i ne zna tko su joj mama i tata. I ona je osjetila kako je to kad te ljudska ruka odbaci kao smeće.

No, Ela nije zlopamtilo pa je sve što joj se dogodilo zaboravila. Skromna je i zahvalna za svaku nježnu riječ koju dobije u svom privremenom domu. Mirna je i tiha, voli druge pse, voli mačke, a djecu obožava. I baš zato voli sve što vole mladi. Idealan je obiteljski pas, zna sav kućni red i može živjeti i u stanu i u kući.

Udomljava se samo kao kućni ljubimac, udomitelji se za Elu se moraju brinuti do kraja njezina života, moraju je voljeti i maziti, jer samo takav život zaslužuje. Ostale informacije o udomljavanju možete dobiti na 095/58-06-540.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

RI
ribar110
12:29 16.09.2017.

Voli sve sto vole mladi.Bravo,a kome je to ona rekla.Mozda bi do Zrča ili negdje drugdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije