Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Amigo je nakon četiri mjeseca života u skloništu osjetio slobodu

Foto: Privatni album
01.09.2017.
u 17:55

Ima oko dvije godine, cijepljen je i čipiran, svog čovjeka čeka u privremenom smještaju, a ostale informacije možete dobiti na 099/21-21-749

Četiri i pol mjeseca Amigo je živio iza rešetki boksa i dijelio sudbinu pasa koji su završili u skloništu nakon što su ostavljeni da se sami snalaze na ulici.

U novi dom pogledom je ispratio puno svojih četveronožnih prijatelja iz skloništa u Sisku, a živio je za subotnje igre i ruke koje su ga mazile. Upravo su mu ruke volontera davale nadu da će doći i njegov dan. I konačno ga je dočekao, vrata boksa otvorila su se i Amigo je krenuo u novi život.

Trenutno je u privremenom smještaju, a o njemu se brine velikogorička udruga za zaštitu životinja Sigurna kućica. Amigo ima krov nad glavom, nije gladan ni žedan, ali nema ono najvažnije - nema svog čovjeka, a upravo za njim čezne.

Ima oko dvije godine, cijepljen je i čipiran. Kad pričaju o njemu, volonteri kažu da ima samo jednu manu, muški psi mu nisu baš dragi. Želite li ga upoznati, ili doznati još neke informacije, nazovite 099/21-21-749. Amigo vas čeka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije