Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice nevremena

DVD Tovarnik oprostio se od preminulog vatrogasca: Vječno živi u srcima onih koje je spasio

Vatrogasac DVD-a Tovarnik preminuo na intervenciji tijekom nevremena
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/16
20.07.2023.
u 19:25

Pripadniku DVD-a Tovarnik Zvonku Drmiću nije mogla pomoći ni ekipa Hitne pomoći, najvjerojatnije je preminuo prirodnom smrću

U četvrtak se doznalo i za četvrtu žrtvu strašnog nevremena koje je dan prije poharalo kontinentalni dio Hrvatske te susjedne zemlje. Naime, u srijedu oko 21.30 sati, prilikom uklanjanja porušenih stabala i grana s ceste u Tovarniku, a nakon olujnog nevremena, 65-godišnjem pripadniku DVD-a Tovarnik Zvonku Drmiću pozlilo je te se srušio na tlo.

– Građani koji su se zatekli na mjestu događaja pružili su mu prvu pomoć do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći, a ona je nakon pokušaja reanimacije proglasila smrt – naveli su iz policije. Policijski službenici proveli su očevid, nakon čega je tijelo preminulog prevezeno u NMB "Dr. Juraj Njavro" Vukovar, gdje će biti provedena obdukcija.

Kako se doznaje u Ravnateljstvu civilne zaštite, nesretni 65-godišnjak najvjerojatnije je preminuo prirodnom smrću, pretpostavlja se od srčanog udara, ali još nema službenih potvrda. U DVD-u Tovarnik objavom na Facebook stranici oprostili su se od svoga kolege. – Poštovani članovi i prijatelji DVD-a Tovarnik, u dubokoj žalosti vam javljamo da je naš dugogodišnji član Zvonko Drmić tijekom sinoćnje intervencije tragično preminuo.

POVEZANI ČLANCI:

Obitelji izražavamo duboku sućut, vatrogasac nikad ne umire, on vječno živi u srcima onih koje je spasio... Dragi naš Zvonko, hvala ti za sve – napisali su. Iz DVD-a Tovarnik rekli su kako je Zvonko Drmić bio njihov dugogodišnji član koji je sudjelovao u svim intervencijama i aktivnostima društva.

– Hrvatska vatrogasna zajednica i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković izražavaju iskrenu sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasaca – priopćeno je iz HVZ-a, iz kojeg su objavili i kako je u saniranju nevremena diljem Hrvatske sudjelovalo gotovo 4000 vatrogasaca. – Do sada je zabilježeno 1507 intervencija u kojima je sudjelovalo 3865 vatrogasaca s 1604 vozila, a podaci o broju intervencija neprestano se povećavaju – objavili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice u četvrtak popodne.

>> VIDEO Pogledajte timelapse oluje koja je odnijela ljudske živote i nanijela strašnu materijalnu štetu

Komentara 1

PV
prcko.vita
19:56 20.07.2023.

U znak solidarnosti i suosjećanja drug Plenković će i dalje zalagati se da Hrvatski radnici robuju za minimalne plaće i to do 67. godine života, a tek onda oni rijetki koji dožive imati će priliku da umru od muke ii tuge dok ugledaju iznos prve mirovine. Također kao znak podrške i razumijevanja sa Hrvatskim narodom drugovi Jandroković i Banožić će se potruditi da uknjiže po još koju nekretninu jer eto i oni samo rade za minimalce kao i većina Hrvatskog naroda, a smiješi im se još jedan mandat, pa zašto da ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije