Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezapamćena nepogoda

Preminuli vatrogasac bio je dugogodišnji član DVD-a, pomagao je i tijekom poplava u Gunji

Vatrogasac DVD-a Tovarnik preminuo na intervenciji tijekom nevremena
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/16
20.07.2023.
u 17:34

Stanovnici Tovarnika su još uvijek u šoku. Radi se o dugogodišnjem članu DVD-a koji je bio vrijedan i uvijek spreman pomoći. Iza njega je ostala supruga i dvije kćeri te unučad.

Vatrogasac je preminuo u srijedu tijekom vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Tovarnik. Točan uzrok smrti još uvijek nije poznat. 

"Pokušao se osloboditi prolaz kroz jednu sporednu ulicu da mogu ljudi izaći iz kuća. Čovjek je radio s motorkom, potom je stao odmoriti i srušio se. Hitna je ubrzo došla, pokušala reanimirati čovjeka, ali nažalost nije mu bilo spasa", naveo je načelnik općine Anđelko Dobročinac, piše 24sata. Provest će se obdukcija.

Stanovnici Tovarnika su još uvijek u šoku. Radi se o dugogodišnjem članu DVD-a koji je bio vrijedan i uvijek spreman pomoći. Preminuli 65-godišnjak imao je suprugu, dvije kćeri te unučad. Radi se o dobrom, obiteljskom i izuzetnim čovjeku koji je stalno sudjelovao u intervencijama.

Također, pomagao je i tijekom poplava u Gunji. Prije nekoliko dana je bio na turniru s unucima, koliko znam nije imao zdravstvenih problema, navodi jedan od susjeda. Stanovnici nikada nisu doživjeli ovakvu nepogodu te im se čini da je ovo bilo gore nego granatiranje i period rata.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pogledajte timelapse oluje koja je odnijela ljudske živote i nanijela strašnu materijalnu štetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije