Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zajahao val'

Reakcija dupina kojemu se surfer našao na putu mnogima je urnebesna

Foto: Getty Images
1/2
01.08.2019.
u 14:34

Video je zabavio komentatore na Redditu koji su rekli da je dupin 'kralj' te da je namjerno srušio surfera jer je došao na 'krivu plažu'.

Sasvim uobičajeno poslijepodne surfer je odlučio provesti na valovima kad se odjednom pojavila horda dupina koji nisu izgledali kao da su 'prijateljski raspoloženi'. Iako ih inače doživljavamo kao mile i drage životine koje vole ljude, ovom dupinu čovjek je jednostavno zasmetao u njegovom prirodnom staništu.

Kao što se može vidjeti na videu, skupina dupina koja je izgledala kao kakva vojska 'zajahala je val', a jedan od njih je i 'odvalio' surfera koji mu se slučajno našao na putu.

Just trying to paddle surf, but the dolphin mafia arrive from r/Wellthatsucks

Video je zabavio komentatore na Redditu koji su rekli da je dupin 'kralj' te da je namjerno srušio surfera jer je došao na 'krivu plažu'.

Ključne riječi

Komentara 6

OK
okozaoko
17:16 01.08.2019.

A zašto ga ne bi namjerno srušio? Dupin je gotovo sigurno inteligentniji od ovoga na dasci a i poznati su kao šaljivci pa je ovo bila samo šala mala.

SO
sohnahoakasaa
19:17 01.08.2019.

Znamo da je dupin inteligentniji od većine ljudi, super mi je kaj to često pokazuju. Ovo je super....Kad se u Hrvatsksoj namire sve lopine, bilo bi dobro da obućimo hrvatske dupine da nam čuvaju more od bahatih i glupih ljudi. Za one s 'posebnim namjerama' imamo obučene ljude i dupine.

Avatar Keep_calm
Keep_calm
17:55 01.08.2019.

Makni se, budalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije