Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu protiv liječenja

Društvo za svjesnost Krišne o smrti dječaka u Puli: 'Incident nije povezan s nama'

roditelji
Srećko Niketić/PIXSELL
05.10.2021.
u 13:04

Istaknuli su kako nisu protiv liječenja

Međunarodno društvo za svjesnost Krišne održalo je konferenciju za novinare povodom smrti malodobnog djeteta u Puli. Na konferenciji su govorili predsjednik zajednice Darko Kafka i Dalibor Marić ispred komunikacijskog odbora. 

- Incident u Puli nije vezan uz ovu instituciju - poručili su. Ističu kako nisu protiv liječenja.  - Ne postoji ni veza da bismo mi nekome rekli da ne ide na liječenje. Postoje devijantna ponašanja i rezultat su osobne volje - dodali su, javlja 24sata

- Mi jesmo zajednica registrirana u Hrvatskoj i, ponavljamo, nemamo veze sa slučajem u Puli - rekli su. Dodaju kako vjerska zajednica kojoj pripadaju roditelji dječaka nije dio njihove zajednice, odnosno Međunarodnog društva za svjesnost Krišne. 

- Mi znamo da oni postoje, imamo slične nazore, ali nemamo nikakve povezanosti s njima ni kontakta - dodaju. 

Podsjetimo, protiv roditelja 15-godišnjeg dječaka iz Pule, pulskog gimnazijalca koji je umro u pulskoj bolnici od posljedica višemjesečne bolesti, kroničnog dijabetesa i vjerojatno upale pluća, određen je jednomjesečni pritvor zbog opasnosti utjecaja na svjedoke. Roditelji su osumnjičeni da su zbog grube povrede djetetova prava, zanemarivanja i nebrige za njegovo zdravstveno stanje, prouzročili njegovu smrt.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije