Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT DJEČAKA U PULI

Uhićeni roditelji dio su Vaišnavskog društva. Predsjednik: 'Nismo sekta, nitko nije znao da je bolestan'

roditelji
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL
1/5
02.10.2021.
u 13:25

Uhićeni roditelji pripadnici su Vaišnavskog društva. Predsjednik Udruge: 'Nismo sekta, nitko nije znao da je bolestan'

Roditelji dječaka iz Pule, koji je preminuo nakon što ga roditelji nisu odveli u bolnicu iako je bio bolestan, pripadnici su vjerske udruge Vaišnavsko društvo. Žive u kući s još članova udruge. Predsjednik udruge koji je ujedno i vlasnik kuće u kojoj svi žive kazao je za 24sata da nitko, pa ni roditelji, nije znao da je dječak bolestan.

- Ne osjećam se odgovorno. Meni je samo teško jer da sam i malo znao prije da se nešto slično događa sigurno bih poduzeo nešto. Nitko ne može optužiti nekoga, ako ne znate točno o čemu se radi. Ima toliko stvari, toliko bolesti koje se pojave i otiđu iznenada. Ne možemo tek tako nekoga optužiti da je netko neodgovoran, da se netko bahato ponaša, da se ne brinu o prehrani i tako dalje - rekao je predsjednik udruge Vaišnavsko društvo, dodajući da svaki član ima potpunu slobodu kojeg liječnika će si izabrati.

Opisao je što se tog dana događalo u kući u trenutku kada je stigla hitna pomoć.

- Kad je došla prva pomoć, kad su pokušali pokušali reanimirati malog, bilo ih je troje liječnika ja mislim. Majka je bila tu i još jedan naš član uz njega. Mi nismo mogli nikako pomoći tu. Jedino što smo mogli je izmoliti koju molitvu za njegovu dobrobit - ispričao je predsjednik udruge.

On tvrdi da nitko nije znao da je dijete bolesno.

- Nitko to ne zna da je dijete bilo bolesno tri mjeseca. Kako smo mi to mogli znati nitko to nije znao. On je išao redovito u školu, ako su znali to u školi zašto nisu obavijestili roditelje - rekao je.

- Mi nismo nikakvi fanatici niti sekta, ovo nije neka crna magija - dodao je.

Kaže kako se osjeća žalosno zbog svega što se dogodilo

- Osjećam se jako tužno i jako mi je žao i zbog djeteta i zbog njih - poručio je.

 

Ključne riječi

Komentara 19

TR
treb
14:19 02.10.2021.

Pazi ovog, škola je trebala obavijestiti roditelje da je mali bolestan, oni nisu mogli znat...

Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:45 02.10.2021.

U Koprivničko križevačkoj županiji 2019. utopio se njegov tada 11-godišnji brat, dakle i budali je jasno da to nije bio nesretni slučaj nego su izvodili nekakve rituale. Nego, da li je netko primjetio da se u Puli događaju samo ekstremi, od ovog slučaja, pa do toga da je majka udavila svoje dijete, pa su unuk i kći ubili baku, pa Voškion koji je pobio svoju obitelj, pa bankar koji pobio obitelj i na kraju napravio samoubojstvo u zatvoru, pa cijeli niz čudni samoubojstava, itd.

HA
Hadroncolider
15:18 02.10.2021.

Veganski ekstremizam, to je to, i inače bolesno dijete bilo je najvjerojatnije izuzetno oslabljeno zbog neadekvatne prehrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije