Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maršal Šapošnikov

Dramatične snimke ispaljivanja rakete s ruskog broda: Pukom srećom izbjegnuta tragedija

Neuspjelog lansiranje rakete s ruskog ratnog broda
Profimedia
29.04.2021.
u 21:36

Točno vrijeme i mjesto ovog incidenta nije poznato, a unatoč snimci, ruska vojska nije priznala da se incident uopće dogodio.

Pojavile su se šokantne snimke neuspjelog lansiranja rakete s ruskog ratnog broda koje je umalo završilo tragično.

Naime, raketa ispaljena s lansirne rampe, krenula je prema nebu i naglo se nekoliko puta okrenula u zraku prije nego što se srušila u more tik do broda Maršal Šapošnikov s kojeg je ispaljena.

U pozadini videa koji se pojavio na internetu čuje se muški glas koji kaže: 'Gledaj, more gori!', nakon čega je raketa Kalibr izgorjela u vodama Tihog oceana

Inače, ovaj projektil bio je konvencionalan, ali isti je brod rebao nositi i hipersoničnu raketu Cirkon koju je Vladimir Putin opisao kao 'nezaustavljivu'. No ta je raketa još u fazi ispitivanja.

Točno vrijeme i mjesto ovog incidenta nije poznato, a unatoč snimci, ruska vojska nije priznala da se incident uopće dogodio. 

Komentara 41

Avatar horuk
horuk
22:49 29.04.2021.

Sada treba jos samo dovuci neprijateljski brod pod raketu. I... manevar uspjesan!

NN
novo nenormalni
22:28 29.04.2021.

Miroslave Petkoviću koje je obrazloženje?

Avatar horuk
horuk
21:55 29.04.2021.

Nijet dobrij vuotka prij rabotji! Ameri bi rekli: Say no to alcohol at work!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije