Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo dečki

Drama na plaži u Makarskoj: Zahvaljujući dvojici heroja iz mora spašeni muškarac i žena

Poljski policajci
PU splitsko-dalmatinska
19.07.2023.
u 14:21

Muškarac nije mogao samostalno plivati zbog problema s ramenom, a žena koja je bila zajedno s njim pokušavala mu je pomoći i dovesti ga do obale. Kako nije uspjela, počela je dozivati pomoć

Kako je izvijestila splitska policija jučer u jutarnjim satima, poljski policijski službenici Piotr Filar i Marcin Czyz  koji rade u Policijskoj postaji Makarska bili su izvan službe na plaži kada su u jednom trenutku čuli da iz mora netko doziva u pomoć i uočili su dvije osobe, muškarca i ženu. Izgledalo je kao da se utapaju, pa su policajci od gostiju na plaži uzeli sup dasku i otplivali do unesrećenih.

VEZANI ČLANCI:

Muškarac nije mogao samostalno plivati zbog problema s ramenom, a žena koja je bila zajedno s njim pokušavala mu je pomoći i dovesti ga do obale. Kako nije uspjela, počela je dozivati pomoć. Policajci su muškarca doveli do obale, pomogli mu da izađe na kopno i na taj način spriječili moguću nesreću. U hotelu ga je pregledao liječnik i nije bilo potrebe za daljnjom liječničkom intervencijom.

"Obzirom da su poljski policijski službenici u poslijepodnevnim satima na području Makarske radili i obilazili centar grada, susreli su se s muškarcem koji ih je prepoznao i tek tada je saznao da se radi o policijskim službenicima iz Poljske koji ovog ljeta rade u Hrvatskoj.  Slučajni susret bio je prilika za zahvalu, ali i razgovor. Poljski policijski službenici Piotr Filar i Marcin Czyz  zadovoljni su što i na ovaj način tijekom svog boravka u Hrvatskoj mogu biti od pomoći turistima", kažu iz splitske policije.

Video: Širi se snimka demoliranog stana: 'O, Bože moj, za plakati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije