Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Plenković:

'Dr. Jurić obilježio je splitski i hrvatski zdravstveni sustav'

Andrej Plenković
Foto: Filip Brala/PIXSELL
13.08.2018.
u 11:33

Ostat će upamćen kao vrsni i cijenjeni dječji kirurg, ali i kao ravnatelj koji je unio snažan stručni, organizacijski i znanstveni napredak u KBC Split, poručio je premijer

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u ponedjeljak je uputio brzojav sućuti obitelji u povodu smrti dr. Ive Jurića, dječjeg kirurga i ravnatelja KBC-a Split te je istaknuo da je dr. Jurić tridesetogodišnjim radom i djelovanjem obilježio splitski i hrvatski zdravstveni sustav.

Plenković je naglasio kako je s iskrenim žaljenjem primio vijest o iznenadnoj smrti dr. Ive Jurića.

"Svojim je tridesetogodišnjim radom i djelovanjem obilježio splitski i hrvatski zdravstveni sustav. Ostat će upamćen kao vrsni i cijenjeni dječji kirurg, ali i kao ravnatelj koji je unio snažan stručni, organizacijski i znanstveni napredak u KBC Split.

U ovim teškim trenutcima za vašu obitelj, molim vas da u ime Vlade i moje osobno primite izraze sućuti i poštovanja", napisao je premijer u brzojavu sućuti.

Ravnatelj KBC Split i dječji kirurg  dr. Ivo Jurić preminuo je u nedjelju kasno popodne na splitskoj gradskoj plaži Ovčice od srčanog udara.

Komentara 6

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:30 13.08.2018.

HDZ je obilježio 25 godina devastacije svakog segmenta Hrvatskog društva, financijski i moralno! Pućke kuhinje su postali švedsk stol,kontejneri samoposluge a beskućnici deložacijama turistička atrakcija! Nema tvrnice koju niste upropastili ili prodali strancima! Zaposlili Njemcima,Ircima,Austrijancima radne HR snge ko što oni vlastitih ljudi nisu, stotine tisuća! VJERODOSTOJNI u upropaštavanju Hrvatske!!!

MI
mislav22
11:49 13.08.2018.

A ti ćeš ostati upamčen kao anemični dezerter.

FR
Frapin
22:55 13.08.2018.

Mamlazi samo blatite nas sve a kad su izbori onda trčite na volovski ražanj hihihiii!😂😂😂😂!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije