Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za predsjedničkog kandidata

Dok Cruz napreduje, Trump za njega kaže da je 'pomalo manijakalan'

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
14.12.2015.
u 10:07

Cruzu se ustrajna potraga za konzervativnim glasačima u Iowi isplatila u obliku vodstva od deset postotnih bodova pred Trumpom u toj državi, gdje će se prva predsjednička nominacijska natjecanja održati 1. veljače.

Kandidat za republikansku predsjedničku nominaciju Donald Trump pronašao je novu metu u nedjelju, okarakteriziravši svog protukandidata za predsjedničku utrku Teda Cruza "malo manijakalnim" u trenutku kad je Cruz preuzeo vodstvo u izbornim anketama u Iowi.

Cruzu se ustrajna potraga za konzervativnim glasačima u Iowi isplatila u obliku vodstva od deset postotnih bodova pred Trumpom u toj državi, gdje će se prva predsjednička  nominacijska natjecanja održati 1. veljače.

Za razliku od ostalih republikanaca koji žele nominaciju za predsjedničke izbore,  Cruz nije javno kritizirao Trumpa nakon njegovih izjava da bi muslimanima trebalo zabraniti ulazak u Sjedinjene Države.

Međutim prošlog je tjedna na jednom privatnom događanju doveo u pitanje Trumpovu procjenu, piše New York Times, što je privuklo pažnju američkog milijardera.

"Mislim da on nije kvalificiran za predsjednika", rekao je Trump za "Fox News Sunday".

"Mislim da on nema pravi temperament. Mislim da ne prosuđuje pravilno. Kad pogledate na koji način se nosi sa Senatom, znate, iskreno, kao da je malo manijakalan – tako nikada nećete završiti stvari".

Cruz se osvrnuo na Trumpovu primjedbu postavivši na svom Twitteru link na video klip s isječkom iz filma Flashdance iz 1983. godine u kojemu Jennifer Beals energično pleše  uz hit pjesmu "Manijak".

 Link prati Cruzova poruka: "U počast mom prijatelju Donaldu Trumpu i dobrodušnim prijateljima posvuda".

>> Donald Trump se "diskvalificirao" iz predsjedničke utrke

Komentara 7

LA
LANA555
20:33 14.12.2015.

Naj bogatiji covjek na svijetu.Crven kosi.Katastrofa al je ruzan a bogat.

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:54 14.12.2015.

Trump je izrod, priča o kršćanstvu i islamu a sam je ateist! Evo i Sisak slavi Božić samo ne kršćanski-katolički već coca-cola Božić, odlučila ateistica gradonačelnica da je to ispravno jer ne slavi se rođenje Kristovo već rođendan djeda mraza i coca-cole

FO
ForeignLegion1987
12:08 14.12.2015.

sva podrska ,,,trumpu,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije