Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za predsjedničkog kandidata
Povratak na članak

Dok Cruz napreduje, Trump za njega kaže da je 'pomalo manijakalan'

Cruzu se ustrajna potraga za konzervativnim glasačima u Iowi isplatila u obliku vodstva od deset postotnih bodova pred Trumpom u toj državi, gdje će se prva predsjednička nominacijska natjecanja održati 1. veljače.

Komentari 7

LA
LANA555
20:33 14.12.2015.

Naj bogatiji covjek na svijetu.Crven kosi.Katastrofa al je ruzan a bogat.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:54 14.12.2015.

Trump je izrod, priča o kršćanstvu i islamu a sam je ateist! Evo i Sisak slavi Božić samo ne kršćanski-katolički već coca-cola Božić, odlučila ateistica gradonačelnica da je to ispravno jer ne slavi se rođenje Kristovo već rođendan djeda mraza i coca-cole

VL
FO
ForeignLegion1987
12:08 14.12.2015.

sva podrska ,,,trumpu,,,,

VL
Avatar mason
mason
16:42 14.12.2015.

Dok se oni prepucaavaju demokrati se slazu .Izgleda da cemo opet pohusiti pa ce nam Hillary 4 godine sirit socijalizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.