Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprodala joj bogatstvo

Djevojka koja tuži vlastitu baku: 'Prodala je grob u kojem su sahranjeni moji roditelji i moja teta'

Veronika Potkonjak
RTL Screenshot
10.10.2020.
u 15:12

Jedan od odlazaka prije četiri godine zaprepastio ju je. Na grobu koji je godinama posjećivala nije više bilo imena njezinih roditelja, Majke Aleksandre, oca Borana i majčine sestre Ane koja je tragično stradala

Veronika Potkonjak roditelje je izgubila kao beba, a iako je naslijedila bogatstvo, punoljetnost je dočekala u dugovima."Dadilja je zvala moga oca da sam ja jako bolesna i da moraju hitno doći kući sa svadbe na kojoj su bili. Moju majku zadržavali su da ne uđe u taj auto. Oni su jurili, kamionska prikolica ostala je na cesti i oni su se zabušili u nju", ispričala je.

Podsjetimo, nakon smrti roditelja baka je dobila skrbništvo nad njom, a veliko bogatstvo koje su joj roditelji ostavili je jednostavno potrošila, javlja RTL.

Prisjetila se i rijetkih odlazaka na njihov grob dok je bila mala. No, Veronika je počela odlaziti sama na grob kada je bila veća. Jedan od odlazaka prije četiri godine zaprepastio ju je. Na grobu koji je godinama posjećivala nije više bilo imena njezinih roditelja, Majke Aleksandre, oca Borana i majčine sestre Ane koja je tragično stradala. 

Život Vesne Pavković, kako smo već objavili, obilježila je afera financijskog inženjeringa s početka devedesetih godina prošlog stoljeća, kao i osobne tragedije. I posljednje počivalište svoje dvije kćeri je prodala pa posmrtni ostaci Veronikinih roditelja i tetke sada čekaju ekshumaciju. No, Veronika, iako bez stalnih primanja, neće dozvoliti da posmrtni ostaci njezinih roditelja završe u zajedničkoj grobnici, bez traga da su ikada postojali. 

Ključne riječi

Komentara 3

PO
pole
15:33 10.10.2020.

Baka se je još 90-ih zakopala preko glave, pa je koristila sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva da se otkopa, pri tome se još dublje zakopavajući.... I do kraja zapustila tu svoju unuku, koja je prošla sito i rešeto....

MI
Mili45
00:44 12.10.2020.

A otkuda tvojim roditeljima toliko bogatstvo? Mislim, imali su dvadesetak godina kada su poginuli pa me zanima odakle im pare? Jesu dobili na lotu? Obiteljski? Odakle im pare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije