Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubiteljica adrenalina

Neustrašiva baka za 90. rođendan skočila iz aviona s padobranom: 'Nisam osjećala strah!"

Screenshot
08.10.2020.
u 09:30

Svakog dana napravi barem 50 trbušnjaka i tako održava svoju formu.

Patricia Baker definitivno nije uobičajena baka. Ova žena iz Lancashirea odlučila je proslaviti 90. rođendan na malo neobičan način. Ljubiteljica adrenalina skočila je iz aviona padobranom!

Kako prenosi Metro, baka je rekla da straha nije bilo jer već godinama održava formu svakodnevnim treniranjem.

Pogledajte video:

"Bilo je fantastično! Malo sam bila nervozna dok sam sjedila u avionu, ali čim smo krenuli, osjetila sam nalet adrenalina. Jedino što me malo iznenadilo jest naglo povlačenje kada se padobran otvori, ali super iskustvo."

Ideju za skok dao joj je prijatelj koji je spomenuo da mu je ova avantura na listi želja prije nego što umre. "Nikada nisam imala listu želja, pa sam pomislila kako je krajnje vrijeme da napravim tako nešto."

Patricia je obavila liječnički pregled prije skakanja, a njezina djeca nervozno su sve promatrala s tla. "Bila sam jako nervozna, ali sve je prošlo odlično, a mami se ispunila želja", rekla je kći.

Svi su rekli da se dijete rodilo mrtvo, no baka je otkrila pravu istinu i spasila je:

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije