Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprodala joj bogatstvo
Povratak na članak

Djevojka koja tuži vlastitu baku: 'Prodala je grob u kojem su sahranjeni moji roditelji i moja teta'

Jedan od odlazaka prije četiri godine zaprepastio ju je. Na grobu koji je godinama posjećivala nije više bilo imena njezinih roditelja, Majke Aleksandre, oca Borana i majčine sestre Ane koja je tragično stradala

Komentari 3

PO
pole
15:33 10.10.2020.

Baka se je još 90-ih zakopala preko glave, pa je koristila sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva da se otkopa, pri tome se još dublje zakopavajući.... I do kraja zapustila tu svoju unuku, koja je prošla sito i rešeto....

VL
MI
Mili45
00:44 12.10.2020.

A otkuda tvojim roditeljima toliko bogatstvo? Mislim, imali su dvadesetak godina kada su poginuli pa me zanima odakle im pare? Jesu dobili na lotu? Obiteljski? Odakle im pare?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.