Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ PULE

Dječak koji je slučajno progutao ecstasy bio kritičnom stanju: 'Nisam imala sličan slučaj'

German customs presents seized drugs
Foto: Henning Kaiser/DPA/PIXSELL
1/2
03.02.2021.
u 22:04

Djetetu je odmah pružena hitna pomoć terapijom protiv konvuzija

Tri dana nakon Nove godine, jednogodišnji dječak iz Pule pronašao je dijelić esctasyja koji je ostao roditeljima nakon proslave i progutao ga. Hitna pomoć je stigla za pet minuta, a kako navodi 24 sata, dijete je pronađeno u stanju konvulzija, bez svijesti.

- Dijete je bilo u kritičnom stanju. U dugogodišnjoj profesionalnoj karijeri nisam imala sličan slučaj, rekla je Gordana Antić, ravnateljica Zavoda za Hitnu medicinu Istarske županije.

Dječaku je odmah pružena hitna pomoć terapijom protiv konvuzija, nakon čega je prebačen u pulsku bolnicu gdje se, prema ravnateljici bolnice Ireni Hrstić, uspješno oporavio. 

Otac dječaka, koji je zajedno sa svojom ženom izašao u javnost sa cijelom pričom, a u kojoj govori kako sud koji je dao zabranu prilaska roditeljima nije pravilno postupio, također je opovrgnuo tvrdnju da je dječak bio bez svijesti.

- Osobno sam zvao Hitnu, a u međuvremenu smo pokušavali kod njega izazvati povraćanje kako bi što prije izbacilo taj prokleti dio tablete. Nikada ranije ni supruga ni ja nismo uzeli ništa slično, a od početka želimo surađivati sa svim institucijama i voljni smo poduzeti sve što treba da svoju pogrešku ispravimo, govori otac te nadodaje kako je dao i iskaz policiji da bez naloga mogu pretražiti stan kako bi se uvjerili da ništa ne kriju.

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
22:38 03.02.2021.

Imaju dijete.Ono o čemu toliko parova sanja.I umjesto da uživaju u roditeljstvu oni gutaju sra..Neoprostivo.Ma koliko sada smoljili institucijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije