Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Voćinu

Detalji pogibije dvogodišnjaka: 'U jednom trenutku krenuo je za mačkom i baš tada se srušio zid'

Voćin: Zid derutne kuće srušio se na dvogodišnje dijete, preminulo je na mjestu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/18
08.05.2022.
u 18:25

Prema izjavama očevidaca, tragedija se dogodila u Ulici Nikole Šubića Zrinskog dok se mališan igrao s tri godine starijim dječakom.

Dvogodišnji dječak poginuo je u nedjelju kada se na njega srušio zid stare derutne kuće u mjestu Voćin, potvrdila je Policijska uprava Virovitičko-podravska.

Prema izjavama očevidaca, tragedija se dogodila u Ulici Nikole Šubića Zrinskog dok se mališan igrao s tri godine starijim dječakom.

„S roditeljima su došli do kuće u susjedstvu koju su nedavno kupili i planirali je obnoviti. Igrali su se, dijete je u jednom trenutku pošlo za mačkom i baš tada se srušio taj zid. Ne mogu vjerovati, svi godinama tuda prolazimo“, izjavio je jedan mještanin.

Obdukcija je zakazana za ponedjeljak u Općoj bolnici Virovitica.

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
19:14 08.05.2022.

Ovo nek je opomena svima koji ne održavaju svoje fasade i zgrade, ovo se dogodilo i u ZG pa je čovjek bio u komi a stanari dobili presudu doživotnog uzdržavanja.

Avatar Dokman
Dokman
00:09 09.05.2022.

Opreza nikada dosta...

PR
prdonja
19:23 08.05.2022.

Dok se premijer šepuri po Ukrajini djeca pogibaju bez rata u svojoj domovini, ali i nemara države koja nažalost brine samo za sebe, pitam Vas dokle??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije