Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆE NA RADU

Dvojica radnika teže ozlijeđena

Sisak: Kristina Ikić Baniček obišla radove na izgradnji odgojno-obrazovnog kompleksa Galdovo
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
06.05.2022.
u 09:57

Zaposlenik je pao i udario glavom o tlo i teško se ozlijedio. I njemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava

Dvojica radnika  teže su ozlijeđena u dvije odvojene nesreće na radu koje su se 5. svibnja dogodile na području Sesveta.

Kako je priopćila zagrebačka policija, oko 9.30 na Selskoj cesti u Sesvetama teško je ozlijeđen 59-godišnjak. Nesreća se dogodila na gradilištu  gdje je 30-godišnjak radio s radnim strojem, pri čemu je teško ozlijeđen njegov 59-godišnji kolega.

Liječnička pomoć mu je  pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Isti dan, oko 21.30  u Ulici Ive Politea, u Sesvetama  u prostorijama poduzeća, teško je ozlijeđen 34-godišnjak i to dok je hodao  proizvodnom halom.

Zaposlenik je pao i udario glavom o tlo i teško se ozlijedio. I njemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. 

>> Žena čiji je slučaj potresao Hrvatsku: Doktor me pitao 'Biste li ubili dijete s tumorom koje ima 2 godine?'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije