Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Desetero djece poginulo u požaru sirotišta u Estoniji

pozar (1)
Željko Gašparović/VLM
20.02.2011.
u 22:28

Estonska vlada održala je izvanrednu sjednicu te je proglasila ponedjeljak Danom žalosti u cijeloj zemlji.

Desetero djece smrtno je stradalo u požaru koji je danas popodne poharao sirotište za hendikepiranu djecu u gradu Haapsalu na zapadu Estonije, prenosi BBC. U trenutku izbijanja požara, čiji uzrok još nije poznat, u domu se nalazilo 37 djece i devet odraslih osoba.

Vatrogascima su trebala dva sata da ugase požar, a među preživjelom djecom još je jedno ozlijeđeno. Estonska vlada održala je izvanrednu sjednicu te je proglasila ponedjeljak Danom žalosti u cijeloj zemlji.

- Nedjelja se iznenada pretvorila u crni dan nakon što što smo doznali da je toliko nevine djece stradalo u sirotištu. Dom koji bi trebao biti siguran, uzeo je živote te djece - izjavila je predsjednica estonskog parlamenta Ene Ergma.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
01:07 21.02.2011.

Strašno, što drugo reči?

OB
-obrisani-
11:02 21.02.2011.

Eh, žalosti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije