Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mate mijić

Carlson je želio da Putin odigra ulogu korisnog idiota za američke potrebe, ali je Putin lukavo obrnuo uloge

17.02.2024.
u 17:20

Štetnost je ovakvih intervjua stoga puno veća od njihove vrijednosti. Zato je, uostalom, Tucker Carlson i dobio mogućnost intervjuirati Putina

Komentara 20

DU
Deleted user
21:13 17.02.2024.

Kad citam ovaj naslov onda vidim taj istocno balkanski bias protiv Amerike u punom svjetlu. Amerika ga nije poslala Putinu za intervju, niti vecina Amerikanace odobrava ista sto dolazi od Carlsona Fuckera. Cak ga je FOX news otpustio radi nebuloza koje dolaze od tog covjeka, a FOX News je ekstremna desnica. Jedino Trump mu je obozavatelj jer rade na istoj frekvenciji. On je ispao kao korisni idiot za ruse i radi propagandu obilazeci moskvu i po njemu cak ducani su puno bolji, moderniji i jeftiniji nego u Americi. Give me a break.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
17:48 17.02.2024.

Autoritarni režim zna! Soča pa Krim! Interviju pa Navaljni......

TE
TEUTA
05:03 18.02.2024.

Putin nije konzervativac. On je pravi ubica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije