Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri važna koraka

Buzek: Hrvatska je provela teške reforme i ima odlične odnose s EU

buzek (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell
1/3
02.11.2011.
u 12:30

Hrvatska je proširila i suradnju sa zemljama regije, kazao je predsjednik Europskog parlamenta Jerzy Buzek.

Hrvatska je učinila tri najvažnija koraka – provela je iznimno teške reforme, izgradila odlične odnose s Europskom unijom i proširila suradnju sa zemljama regije, izjavio je predsjednik Europskog parlamenta Jerzy Buzek nakon prijepodnevnog razgovora s premijerkom Jadrankom Kosor, javlja HRT.

Buzek je u službenom posjetu Hrvatskoj, a sastao se i s predsjednikom Sabora Lukom Bebićem te ga još očekuju i susreti s predsjednikom Ivom Josipovićem te potpredsjednicima Sabora Josipom Friščićem i Željkom Antunović. Susrest će se i s predsjednicom Odbora za praćenje pristupnih pregovora Vesnom Pusić i supredsjedateljicom Zajedničkog parlamentarnog odbora EU-RH Marijom Pejčinović Burić.

 

Komentara 8

MA
maraosta
17:26 02.11.2011.

buzek, vi samo fantazirajte o jednakosti i bratstvu i jedinstvu. hrvatski narod je ta h**ja prošao.

ME
metla
17:30 02.11.2011.

Prodali nas za šaku dolara.

MA
maraosta
13:30 02.11.2011.

buzek je došao vršiti pritisak na hrvatsku i nagovarati političare na uniju. kada bi ušli u uniju, briselu bismo samo od PDV-a godišnje davali više od milijardu eura, stotine milijuna eura bismo morali davati za pristup europskim fondovimaa tada bi stotine ljudi pisali zamolbe, da bi dio tih novaca opet vratili. hrvatski narod ima povijesno i socijalno pamčenje i to si nikada više neče dozvoliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije