Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pokvario si nam obiteljski ručak'

Butković objavio Milanovićev video: 'Zahvaljujući članu tvoje stranke, jučer si razotkriven kao najobičniji lažljivac!'

Predsjednik Milanović u Škrabrnju  povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Škabrnje
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/6
10.04.2024.
u 09:06

"Još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Kad konačno odlučiš odgovoriti, vodi računa da su u laži kratke noge”, poručio je Butković na Facebooku, gdje nastavlja voditi verbalni rat s predsjednikom Milanovićem.

Ministar Oleg Butković ponovno je na Facebooku prozvao predsjednika Zorana Milanovića, što predstavlja nastavak svađe dvojice političara na toj društvenoj mreži. Butkovićevu objavu prenosimo u cijelosti.

"Dobro jutro, Zorane, u nedjelju si nam pokvario obiteljski ručak najavljujući moje hapšenje jer sam navodno izgradio lukobran u Povilama, gdje moj otac ima restoran. Zahvaljujući županu Zlatku Komadini, članu tvoje stranke, jučer si razotkriven kao najobičniji lažljivac. Je li te bar malo sram?

P. S. Još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Kad budeš konačno odlučio, vodi računa da su u laži kratke noge”, poručio je Butković uz video u kojemu Komadina objavljuje da ni na koji način nije pogodovao Butkoviću izgradnjom lukobrana. "Lukobran je napravljen jer je bio u raspadnom stanju. Financiranje je išlo iz Europske unije, a projekt je vodila Lučka uprava Novi Vinodolski iz Crikvenice", objasnio je župan.

Podsjetimo, Butković već dulje poziva Milanovića da se očituje te odgovori na dva ranije postavljena pitanja. "Vidim da je Zoran Milanović javno pozvao na moje hapšenje zbog navodnog trgovanja utjecajem . E, sad ja tebe, Milanoviću, javno pozivam da odgovoriš na dva pitanja:

1. Je li trgovanje utjecajem ako predsjednik Republike, u konkretnom slučaju ti, Zorane Milanoviću, osobno traži od državnih i privatnih banaka da otvore račun njegovu rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s ruskim kapitalom?

2. Što si dobio kod protučinidbu za taj angažman?" napisao je ranije Butković na Facebooku.

VEZANI ČLANCI:

Prije toga Milanović se osvrnuo na sadržaj navodnih poruka između Butkovića i Josipe Plesić (Rimac) . "Što rade ovo dvoje? To nije ni prvi put, to rade svi i u tome ih se hvata kao mrave, i nikome ništa. I onda mi govorite o jednakosti pred zakonom? Kako je moguće imati trgovanje utjecajem, Rimčevka traži i moli Butkovića da zaposli nekog u privatnoj firmi koja radi s Butkovićevim ministarstvom. Kako se to zove", kazao je ranije Milanović, nakon čega je nastala velika svađa na mrežama.

FOTO 'Bio je kolovođa: Evo kako je Andrej Plenković izgledao kao dijete

Predsjednik Milanović u Škrabrnju  povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Škabrnje
1/16

Komentara 40

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
09:15 10.04.2024.

eh da je to jedina laz tog beskarakternog lika. u jednom je daleko nabolji: difamaciji, uvredama, daleko je najvulgarniji. bravo bijedo i to je postignuce, kad si vec takva karakterna nula!

Avatar Mican999
Mican999
09:27 10.04.2024.

re: zagabria4 da, pogotovo tvoji koji niti nemaju izborni program nego četiri godine trube o korupciji, a nisam čuo niti jedan prijedlog o ekonomiji. Meni koji sam radio na zapadu su več prije 30-tak godina govorili da u širokom lukuu izbjegavam sve što u nazivu imaju socijala, socijalistički itd, što oni rade: Uzimaju od onih koji imaju i daju onima koji nemaju, ALI to mora proći kroz njihove ruke.

AB
abcabc
09:27 10.04.2024.

EVO opet je razotkriven ovaj Muljanović i njegove laži i podmetanja - Butkoviću samo deri po ovom kršitelju ustava, pa nek svi vide tko je njihov idol i kakav je to lažljivi manipulator

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije