Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija istražuje

Brutalno maloljetničko nasilje u Zadru. Djevojke se tuku, momci navijaju, a sve je i snimljeno

Zadar: Sunce obasjalo grad i izmamilo gra?ane na ulicu
Zeljko Mrsic/PIXSELL
01.12.2023.
u 22:25

Na temelju medijskih objava o maloljetničkom nasilju u Zadru, policija provodi kriminalističko istraživanje. Rečeno nam je ovo u operativnom centru PU zadarske na upit znaju li što o događaju koji se navodno dogodio u Zadru, a koji je objavljen u jednoj zatvorenog fejsbuk grupi.

Brutalna tučnjava više djevojki dogodila se navodno u samom centru Zadra, a na snimci koju je na YouTube kanal postavio i lokalni portal vidi se grupa najvjerojatnije maloljetnika kako navijaju dok se djevojke brutalno tuku. Ovo je novo u nizu snimaka maloljetničkih obračuna na zadarskom području. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
08:23 02.12.2023.

Dok se slušalo Tombstona i Milu Hrnića, se divojke nisu tukle. Morebit da je slučajnost ali…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije