Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKIDA SE ZABRANA PUTOVANJA?

Božinović na sastanku s kolegama iz EU: Razmotrit ćemo i aplikaciju za praćenje

Zagreb: Davor Božinović održao videokonferenciju s ministrima EU
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
28.04.2020.
u 11:08

Na dnevnom redu je i slobodan protok robe i usluga

Ministri unutarnjih poslova EU na današnjoj će videokonferenciji raspravljati o mogućnostima postupnog popuštanja mjera i migracijama, najavio je u utorak hrvatski ministar Davor Božinović

Ministar zemlje koja predsjeda Vijećem EU raspravit će s europskim kolegama stanje na vanjskim i unutarnjim granicama EU i razmotriti mogućnost "ukidanja ograničenja na putovanja koja nisu neophodna".

Na dnevnom redu je i slobodan protok robe i usluga. U naporima za kontrolom širenja koronavirusa, "razmotrit ćemo i aplikaciju za praćenje kontakata zaraženih", rekao je Božinović. Ministri će na videokonferenciji razgovarati i o tri najveće migrantske rute prema Europi, dodao je hrvatski ministar. 

Danas će se sastati i ministri energetike te razgovarati o utjecaju pandemije na energetski sektor

Komentara 12

DO
Domumom
12:09 28.04.2020.

Pokrenuti sve suradnike iz zadnjih 50 godina

MO
morskival
13:25 28.04.2020.

Nikakvo praćenje, aplikacija se može instalirati samo dragovoljno, baš kao u Austriji, Nizozemskoj i Australiji.

DU
Deleted user
12:26 28.04.2020.

da li ste primjetili da se .hr domene puno sporije učitavaju i refreshaju od domena iz EU izgleda da je moguće samo na teritoriju Hrvatske a svi znamo što ta činjenica znači, da trebaju kupiti skuplju i sofisticiraniju računalnu opremu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije