Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SHVATILA UPOZORENJE

Bliskoj osobi osumnjičenog dojavila za pretragu stana pa zaradila prijavu

Ilustracija
Pixabay
08.12.2020.
u 12:32

Osobi koju je nazvala kazala je tko je uhićen, ali kazala joj je i da će joj policija uskoro doći pretražiti stan

Zbog povrede tajnosti podataka kazneno je prijavljena 22-godišnjakinja. Kako je priopćila pazinska policija, ona je 28. studenog nazočila pretrazi stana i tada je upozorena da su prema Zakonu o kaznenom postupku izvidi tajni, te da je odavanje tih tajni kazneno djelo.

To upozorenje 22-godišnjakinja očito nije previše ozbiljno shvatila pa je telefonom nazvala blisku osobu osumnjičenika nad kojim je policija provodila kriminalističko istraživanje. 

Osobi koju je nazvala kazala je tko je uhićen, ali kazala joj je i da će joj policija uskoro doći pretražiti stan. Taj poziv na koncu ju je stajao kaznene prijave zbog povrede tajnosti postupka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije